Ervaar meer rust en veerkracht na het volgen van deze workshop!

Workshop

Herken je eigen emoties en gedrag als ouder/dichtbetrokkene tijdens het eetstoornisherstel van je geliefde

De workshop geef ik omdat het voor mezelf ook een verrijking was tijdens het herstelparcour van ons kind. Het gaf mij inzichten want door de stress, verwarring,angst, negatieviteit, boosheid en frustratie die de eetstoornis met zich meebrengt, reageer je niet altijd op de gepaste manier. De eetstoornis heeft vaak een hele grote macht binnen het gezin. Waardoor je gedrag en emotie niet altijd de juiste weg op gaan, ze kunnen er zelf voor zorgen dat je onbewust de eetstoornis in stand houd.

Aan de hand van dierlijke metaforen worden de reacties in gedrag en emotie weergegeven. Hierbij geef ik ook eigen voorbeelden mee om aan te tonen dat het heel natuurlijke reacties zijn die we tegenkomen tijdens het herstelproces van ons geliefde. Ieder gezinslid reageert anders tijdens het eetstoornisherstel, door jezelf hierin te herkennen zal je positief evolueren als verzorgende. Je ervaart hierdoor meer rust en je wordt veerkrachtig tijdens het herstelproces van je geliefde.

Je veilig voelen en discretie in een groep heel belangrijk voor mij, vandaar dat ik het liefst werk met kleine groepen.

De workshop gaat door bij genoeg deelnemers ( vanaf 5 max.10 pers. per workshop)

Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in onderaan de pagina, en ik hou je op de hoogte met verdere info. Hou zeker ook mijn social media in de gaten.

Contacteer me Maak een afspraak

Waar kan ik jou mee helpen?

Vul het contactformulier in en ik neem meteen contact met je op.


intensU


De keuze voor begeleiding door middel van een individueel of gezinstraject is de keuze voor genezing. Ik geloof in 100% herstel van jullie geliefde mits we samen de juiste aanpak weten te vinden. Een aanpak op maat van éénieder.

Gelieve jouw naam in te vullen
Gelieve jouw telefoon in te vullen
Gelieve jouw e-mail in te vullen

Schrijf je bericht

* Ik ga akkoord met de Privacy Policy.